Over Rosmerta

Welkom bij Rosmerta Assetmanagement. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het bieden van een brede administratieve dienstverlening en woonbemiddeling voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa. Onze kernactiviteiten omvatten bijvoorbeeld:

het bijhouden/overnemen van salaris- en financiële administraties voor/van kleine ondernemingen en het verzorgen van factoring van onder andere belastingschulden; en

bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed en het bemiddelen/verstrekken van financiering binnen een breed spectrum investeringsdisciplines voor asset management.

Onze visie

Onze visie is dat ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa zelfstandig, veilig en in goede arbeidsomstandigheden moeten kunnen werken, wonen of ondernemen en dat zij, ongeacht hun ambacht, dezelfde zakelijke dienstverlening, rechten en mogelijkheden dienen te hebben als andere zelfstandige ondernemers in Nederland.

Daarom investeren wij onze verdiensten in projecten die de positie van de doelgroep vergroten en zetten wij ons volledig in voor de verbetering van de toegang tot zakelijke dienstverlening, het oplossen van de administratie, financiën, schulden en huisvesting voor ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa.

Namens onze klanten onderhouden wij het contact met de woningcoöperatie(s) en stellen voor hen de benodigde documenten, zoals de verwerking van hun facturatie en boekhouding op.

Ingevolge hun opdracht stellen wij onder andere een jaarrekening inclusief balans en winst- en verliesrekening op aan de hand van de door hen verstrekte gegevens. Daarnaast verzorgen wij ook de belastingaangifte en helpen we bij het wegwerken van een belastingachterstand en het stabiliseren van het inkomen en de toeslagen.

Onze missie

Onze missie is om ZZP’ers uit Midden- en Oost Europa, met een jaarinkomen van € 45.000,00 of meer, te helpen aan een betere toegang tot zakelijke dienstverlening en met het vinden van een vrije sector huurwoning, omdat zij anders een te korte inschrijfduur hebben en vaak te veel verdienen om op korte termijn in aanmerking te kunnen komen voor een sociale huurwoning.

Wanneer de ZZP’er niet over een jaarinkomen van minimaal € 45.000,00 beschikt, maar wel een partner heeft die in loondienst werkt, waardoor deze ZZP’er met het loon van de partner toch wel zeker op een verzamelinkomen van € 45.000,00 per jaar komt, helpen wij hen graag verder op weg  naar een nieuwe thuis.

Om geen kansen te laten liggen zullen wij ons in de nabije toekomst ook richten op de financiering van (eigen) beleggingspanden met als doel professionele (tijdelijke) huisvesting te kunnen bieden aan arbeidsmigranten.

Kennis maken

Wij werken met zeer voordelige all-in prijzen in abonnementsvorm. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Neem dan contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.