Diensten die wij leveren

Onderneming starten

Wij geven advies over hoe jij resultaatgericht kunt investeren in jouw (nieuwe) onderneming. In sommige gevallen verhogen wij jouw solvabiliteitspercentage door mee te investeren.

Boekhouding

Op basis van jouw wensen, verwerken wij jouw administratie of leren wij je hoe je de administratie (deels) zelf kunt verwerken.  In het laatste geval fungeren wij bijvoorbeeld als klankbord voor boekhoudvragen.

Salarisadministratie

Als zelfstandige met personeel krijg je te maken met veel extra administratie zoals het opstellen van salarisstroken, het opstellen en versturen van de belastingaangifte voor loonheffing en de boekhoudkundige verwerking.

Jaarrekening opstellen

Rosmerta stelt de financiële jaarrekening op voor jouw bedrijf en helpt jou bij de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast geven wij een uitgebreide toelichting over de bedrijfsresultaten.

Onze aanvullende diensten

Belastingzaken

Onze ruime ervaring in het doen van fiscale aangiften maakt het mogelijk dat wij op correcte wijze de aangiften kunnen verzorgen en daarnaast de meest recente belastingtechnische besparingen doorvoeren.

Belastingschuld oplossen

De Belastingdienst past vergaande bevoegdheden toe om ondernemers met belastingschulden fors aan te pakken. Hierdoor kan het voortbestaan van jouw onderneming in gevaar komen.

Beleggingspanden

Beleggingspand kopen en financieren? Wij verstrekken zakelijke hypotheken met een looptijd  van 2 – 10 jaar vanaf een bedrag van € 100.000.- tot aan circa drie miljoen euro. Meestal is 20-30% eigen geld voldoende. De rest (loan-to-value) financieren wij.

Woonbemiddeling

Rosmerta helpt ZZP’ers, uit Midden- en Oost Europa, met het vinden van een vrije sector huurwoning, omdat zij anders een te korte inschrijfduur hebben en vaak ook te veel verdienen om in aanmerking te kunnen komen voor een sociale huurwoning.

Kennis maken

Wij werken met zeer voordelige all-in prijzen in abonnementsvorm. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot een vrijblijvend en gratis intakegesprek van 30 minuten.

Tijdens dit gesprek geven wij niet-klanten toelichting over onze werkwijze en tarieven. Wil jij een administratiekantoor dat met je meedenkt? Neem dan contact op en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.