Kansrijk ondernemen

Wil jij van baan wisselen en de definitieve stap naar een nieuwe carrière maken of ben je op zoek naar een aanvulling op jouw huidig beroep?

Onze specialiteit

Binnen de hybride leeromgeving zijn school en Wij Willen Woest.nl partner in het proces. Wij vinden het zeer belangrijk om studenten, werkenden, werkzoekenden en starters op de Nederlandse arbeidsmarkt te motiveren om hun ondernemersvaardigheden en ondernemende houding maximaal te ontwikkelen in combinatie met hun studie.

Hierbij word je door de ondernemerscoach geholpen om niet alleen jezelf als ondernemer, maar ook jouw onderneming te laten groeien. Naast jouw ondernemingsplan maakt Wij Willen Woest.nl ook een plan om jouw persoonlijke ontwikkeling te monitoren.

Wij Willen Woest.nl vindt het belangrijk dat jij binnen jouw eigen vakgebied als professional te werk gaat. Dat jij op eigen initiatief commerciële kansen ziet, creëert en resultaatgericht omzet naar een winstgevend bedrijf, dienst of product.

Om dit te kunnen verwezenlijken dien jij te beschikken over een gezonde dosis aan lef en doorzettingsvermogen gecombineerd met een verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil jij ook Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk?

Wil jij ook Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk?

Jouw vakgebied en profiel

Als Vakman Ondernemer ben je realistisch, flexibel, stressbestendig, representatief, goed in taal en handig met computers. Je bent bereidt om in jezelf en jouw onderneming te investeren en dus voor eigen rekening en risico te ondernemen binnen een baan die aansluit op jouw studie.

Je bent commercieel en verricht daarbij graag maatwerk voor jouw klanten zonder dat je daarbij te grote ondernemersrisico’s uit het zicht verliest. Het doel is dat jij een eigen bedrijf start en middels open hiring jouw personeel een baan en daarmee uitstapprogramma biedt die aansluit op hun studie en terugkeer in de maatschappij.

Jij bent leergierig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals internet en social media. Hierdoor ben jij vrijwel welkom binnen elk bedrijf en daarmee de juiste match voor iemand die deelneemt aan een uitstapprogramma.

Je kunt vervolgens in jouw kledingzaak, schoonmaakbedrijf of branche naar keuze werkzoekenden naar professione(e)l(er) werk begeleiden en het resultaat, op basis van maatwerk, op het werkproces reflecteren.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij meebouwen aan een nieuw op te richten uitzendbureau of onderneming naar keuze, kijk dan gauw naar onze vacatures.

Aanmelden

Wij denken in kansen, uitdagingen en oplossingen