Over ons

Werken, Ondernemen & Stage Tegelijk

Even voorstellen

Wij Willen Woest.nl staat voor het Werken, Ondernemen & Stage Tegelijk-project, kortom Wij Willen Woest.nl. De doelstelling van Wij Willen Woest.nl is het aan (ex) sekswerkers, tussen de 21 en 35 jaar, aanbieden van:

  • Een uitstapprogramma die aansluit op hun studie;
  • Ondersteuning bij het oprichten van een eigen bedrijf en hun terugkeer in de maatschappij zonder het gemis van het contact met collega’s of klanten, het verlies van het jaarinkomen van € 45.000,- of meer en/of de leefstijl; en 
  • De mogelijkheid om naast hun studie werkervaring op te doen en zelfstandig te ondernemen door middel van stages, open hiring, zzp bemiddeling en franchising. 

Als je een bedrijf wilt starten, of het nou een winkel, kapperszaak, administratiekantoor,  uitzendbureau, snackbar, of iets anders is, dan heb je vaak een ondernemingsplan nodig. Een ondernemingsplan geeft inzicht in jouw positie, doelen en de haalbaarheid van jouw bedrijfsidee. Vandaar dat een ondernemingsplan bij veel instanties (bank, financiers) als eerste gevraagd wordt.

Bij het starten of runnen van een eigen onderneming krijg je te maken met alle aspecten van het ondernemerschap en daarbij kun je wel enige hulp gebruiken. De expertise van Wij Willen Woest.nl helpt jou om de definitieve carrière switch te maken of om een parttime aanvulling te vinden op jouw huidig beroep. De keuze is aan jou.

Opzoek naar ander (beter) werk?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je opzoek bent naar ander werk. Misschien zijn de werkzaamheden nu minder leuk. Misschien vallen de verdiensten op termijn tegen of valt het gezinsleven niet langer met de werkuren te combineren.

Wat de reden ook mag zijn, indien je ertoe besluit om je te laten omscholen en om de sector (definitief) te verruilen voor een branche die beter aansluit op jouw studie, dan is Wij Willen Woest.nl het adres om jou op weg te helpen, zodat jij (blijvend) kunt genieten van jouw carrière switch. De keuze om uit het vak te stappen, moet je zelf maken, Wij Willen Woest.nl biedt hiertoe de faciliteiten, maar geeft je daarbij voldoende keuzevrijheid.

Indien je ertoe besluit om je te laten omscholen en om het vak te verruilen voor een baan die beter aansluit op jouw studie, kan Wij Willen Woest.nl helpen bij het opvullen van de gaten in de cv’s, het vinden van ander werk, het zoeken naar betaalbare huisvesting, het vervolgens oplossen van de administratie, financiën en/of schulden, het verkrijgen van een verblijfsvergunning, het volgen van een MBO- of HBO opleiding naast het werk, het leren van de Nederlandse taal, het schrijven van een ondernemingsplan of het regelen van scholing en opvang voor de kinderen.

In alle gevallen dient Wij Willen Woest.nl als klankbord. Het Werken, Ondernemen & Stage Tegelijk-project is 1 dag in de week stage lopen, 2 dagen in de week werken en 3 dagen in de week ondernemen. Heel intensief 48 uur per week bezig zijn met geld verdienen.

Geen oordeel treffen

Het maakt niet uit of je achter het raam staat, in een club werkt, via internet actief bent, in de thuisontvangst zit of op een andere manier jouw ambacht uitoefent. Als jij jaren in de sector hebt gewerkt of er nu nog in werkzaam bent, heb jij zeker te maken met een gat in jouw cv. Het is namelijk goed voor te stellen dat, gezien het stigma over de sector, jij deze werkzaamheden niet graag terugziet op jouw cv.

Een gat in jouw cv is vaak een reden om te worden afgewezen. Bij ons is een sollicitatiebrief of cv niet nodig. Wij kijken naar de ondernemer in jou en jouw motivatie en doorzettingsvermogen. Iedereen die als ZZP’er aan de slag wilt gaan, is welkom.

Nadat jij je via het inschrijfformulier hebt ingeschreven, wordt de bovenste op de lijst benaderd en klaargestoomd tot succesvolle ondernemer. Wij treffen daarbij geen oordeel over jouw arbeidsverleden, maar zijn wel geïnteresseerd in jouw vaardigheden en nieuwe carrière switch binnen een andere branche. 

Belangrijk om te weten

Het is niet het doel van Wij Willen Woest.nl en haar partner(s) om mensen aan te sporen om als sekswerker aan de slag te gaan. Wij bieden echter zakelijke dienstverlening en hulp aan alle ZZP’ers ongeacht hun ambacht. Voorwaarde is dat zij ingeschreven staan bij KVK, aangemeld zijn bij de Belastingdienst voor een BTW-nummer en beschikken over een geldige vergunning. Want dan zien wij ze gewoon als ondernemers.

Vanaf dat moment hebben zij naar onze mening ook recht op dezelfde mogelijkheden die ook gelden voor ZZP’ers binnen andere branches. En wellicht dat jij met jouw kledingzaak, uitzendbureau of administratiekantoor iets voor hen kunt betekenen of hen kunt motiveren om alsnog een carrière switch te maken.

De problemen die sekswerkers hebben als ze het vak verlaten zijn onder meer: het verlies van inkomen, de leefstijl en het sociale netwerk in het circuit, psychische of verslavingsproblemen, huisvesting, verblijfstatus en gebrek aan werkervaring buiten de seksbranche. Wij Willen Woest.nl richt zich niet op psychische of verslavingsproblemen, maar richt zich volledig op haar specialisme, namelijk het realiseren van werkgelegenheid, de verwerking van de administratie en het regelen van huisvesting voor haar cliënten uit Midden- en Oost Europa.

Samen met jou gaan wij door daar waar andere uitstapprogramma’s zijn gestopt, namelijk met het realiseren van echte werkgelegenheid. Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij meebouwen aan een nieuw op te richten uitzendbureau of onderneming naar keuze, kijk dan gauw naar onze vacatures. Tegen vergoeding kun je gebruikmaken van onze merken, software, diverse faciliteiten, ondersteuning en het telefonisch spreekuur.

Workshops en spreekuren

november 2023

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Events for 1st november
Geen evenementen
Events for 2nd november
Geen evenementen
Events for 3rd november
Geen evenementen
Events for 4th november
Geen evenementen
Events for 5th november
Geen evenementen
Events for 6th november
Geen evenementen
Events for 7th november
Geen evenementen
Events for 8th november
Geen evenementen
Events for 9th november
Geen evenementen
Events for 10th november
Geen evenementen
Events for 11th november
Geen evenementen
Events for 12th november
Geen evenementen
Events for 13th november
Geen evenementen
Events for 14th november
Geen evenementen
Events for 15th november
Geen evenementen
Events for 16th november
Geen evenementen
Events for 17th november
Geen evenementen
Events for 18th november
Geen evenementen
Events for 19th november
Geen evenementen
Events for 20th november
Geen evenementen
Events for 21st november
Geen evenementen
Events for 22nd november
Geen evenementen
Events for 23rd november
Geen evenementen
Events for 24th november
Geen evenementen
Events for 25th november
Geen evenementen
Events for 26th november
Geen evenementen
Events for 27th november
Geen evenementen
Events for 28th november
Geen evenementen
Events for 29th november
Geen evenementen
Events for 30th november
Geen evenementen

Wat zeggen onze klanten

Kansrijk ondernemen

Wil jij van baan wisselen en de definitieve stap naar een nieuwe carrière maken of ben je op zoek naar een aanvulling op jouw huidig beroep?

Onze specialiteit

Wij vinden het zeer belangrijk om studenten, werkenden, werkzoekenden en starters op de Nederlandse arbeidsmarkt te motiveren om hun ondernemersvaardigheden en ondernemende houding maximaal te ontwikkelen in combinatie met hun studie.

Hierbij word je door de ondernemerscoach geholpen om niet alleen jezelf als ondernemer, maar ook jouw onderneming te laten groeien. Naast jouw ondernemingsplan maakt Wij Willen Woest.nl ook een plan om jouw persoonlijke ontwikkeling te monitoren. Verder kun je altijd terugvallen op de ervaring van de (ex) sekswerker als ZZP’er. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ervaring met de belastingdienst en de unique buyer reasons.

Wij Willen Woest.nl vindt het belangrijk dat jij binnen jouw eigen vakgebied als professional te werk gaat. Dat jij op eigen initiatief commerciële kansen ziet, creëert en resultaatgericht omzet naar een winstgevend bedrijf, dienst of product. Om dit te kunnen verwezenlijken dien jij te beschikken over een gezonde dosis aan lef en doorzettingsvermogen gecombineerd met een verantwoordelijkheidsgevoel.

Jouw vakgebied en profiel

Als Vakman Ondernemer ben je realistisch, flexibel, stressbestendig, representatief, goed in taal en handig met computers. Je bent bereidt om in jezelf en jouw onderneming te investeren en dus voor eigen rekening en risico te ondernemen binnen een baan die aansluit op jouw studie.

Je bent commercieel en verricht daarbij graag maatwerk voor jouw klanten zonder dat je daarbij te grote ondernemersrisico’s uit het zicht verliest. Het doel is dat jij een eigen bedrijf start en middels open hiring (ex) sekswerkers een baan en daarmee uitstapprogramma biedt die aansluit op hun studie en terugkeer in de maatschappij. Jij bent leergierig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zoals internet en social media. Hierdoor ben jij vrijwel welkom binnen elk bedrijf en daarmee de juiste match voor iemand die deelneemt aan een uitstapprogramma.

Je kunt vervolgens in jouw kledingzaak, schoonmaakbedrijf of branche naar keuze sekswerkers naar professione(e)l(er) werk begeleiden en dan afhankelijk van de gekozen branche kiezen voor zowel de mensen die uit de seksbranche willen stappen alsmede voor de mensen die in de branche actief worden of professioneler in de branche willen (blijven) werken.

De roep om personeel

De roep om ervaren personeel is groot. Indien je als (buitenlandse) ZZP’er aan de slag wilt gaan, gaat Wij Willen Woest.nl als jouw flexibele sparringpartner op zoek naar jouw ware ondernemerskwaliteiten en de realistische waardebepaling van jouw bedrijf, jezelf en jouw prijs per dienst of product.

Dit doen we door middel van gespecialiseerde ZZP Bemiddeling. Wij zoeken naar een passende opdrachtgever en gaan daarbij preventief te werk, maar helpen ook bij crisismanagement en herstructurering als het niet goed gaat met het bedrijf.

Wij werken alleen in Nederland. Nederland heeft ondernemers veel te bieden: de bereikbaarheid over de weg, via het spoor, de havens en de vliegvelden is uitstekend. Daarnaast is de digitale infrastructuur één van de snelste en meest betrouwbare ter wereld. Dat is ook de reden waarom veel webwinkels en distributiecentra zich in Nederland vestigen.

Deze bedrijven hebben regelmatig vacatures en zoeken nationaal en internationaal naar de juiste kandidaten om deze vacatures op te vullen. Je kunt je dus ook altijd als ZZP’er aan deze bedrijven verhuren. Zeker in de beginperiode is het verstandig om een stabiel inkomen te hebben zodat jij met een gerust gevoel jouw bedrijf kunt opbouwen.

Mede mogelijk gemaakt door

Vacatures

Heb jij vanuit jouw vakmanschap de wens om een eigen onderneming te starten, dan hebben wij voor jou de ideale stageplek ontwikkeld.

Stagiair Recruitment/Intercedent/HRM

Stagiair Junior Accountmanager

verkoopster

Stagiair Ondernemer Retail/Webshop

Salonmanager

Stagiair Leidinggevende Team/Afdeling/Project

schoonmaakster

Stagiair Facilitair Leidinggevende

Stagiair Chauffeur Wegvervoer

Stagiair (Online) Marketing & Communicatie

Stagiair Software Developer

Stagiair Junior Assistent-Accountant

salarisadministratie

Stagiair Juridisch Administratief Dienstverlener

Stagiair Salonmanager Dame

Stagiair Leidinggevende Keuken

Tarieven

Zeer voordelige all-in prijzen in abonnementsvorm voor aangesloten ondernemers. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Tarief Basis

Vast € 275,00 / maand
en de jaarlijkse fee 10% van de omzet. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Ondernemingsplan: Uitstapprogramma richting een branche naar keuze

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel (+ Uittreksel van de inschrijving)

Aanmelding bij de belastingdienst en BTW identificatienummer

Laptop en simkaart met vast/mobiel integratie zodat je overal kunt werken

All-in-one printer van Canon

Draagbare schijf als back-up

Lesgeld BOL € 1.155,00 voor 1 jaar

Ondernemerscoaching en trainingen voor 2 jaar

Facturatie en boekhouding voor 2 jaar

Factoring en debiteurenbeheer voor 2 jaar

Geen postadres voor 2 jaar

Voorbereidingsbudget/saldo van € 2.500,00

Inkoopvoordeel en een herkenbare profilering

Minder overheadkosten

Professionele responsive website

Inkomensstabilisatie bij schulden

Ondersteuning van een sterke backoffice

Doorontwikkeling van R.U.P.S. tot vlinder

Locatie omschrijving Thuiskantoor

Tarief Pro

Sales
Vast € 350,00 / maand
en de jaarlijkse fee 10% van de omzet. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Ondernemingsplan: Uitstapprogramma richting een branche naar keuze

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel (+ Uittreksel van de inschrijving)

Aanmelding bij de belastingdienst en BTW identificatienummer

Laptop en simkaart met vast/mobiel integratie zodat je overal kunt werken

All-in-one printer van Canon

Draagbare schijf als back-up

Start-marketingpakket t.w.v. € 1.451,00

Ondernemerscoaching en trainingen voor 2 jaar

Facturatie en boekhouding voor 2 jaar

Factoring en debiteurenbeheer voor 2 jaar

Postadres voor 2 jaar

Voorbereidingsbudget/saldo van € 3.000,00

Inkoopvoordeel en een herkenbare profilering

Minder overheadkosten

Professionele responsive website

Inkomensstabilisatie bij schulden

Ondersteuning van een sterke backoffice

Doorontwikkeling van R.U.P.S. tot vlinder

Locatie omschrijving Flexplek per dagdeel

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op

Werkgebied

Wij zetten ons in voor ondernemers die wonen in Flevoland en zijn werkzaam binnen de 6 Flevolandse gemeenten (Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde).

Contactgegevens

Postadres

Postbus 485
8200 AL Lelystad

E-mail

anderwerk@wijwillenwoest.nl
www@wijwillenwoest.nl

Parkeren

Gratis parkeren
op eigen terrein

Telefoon

Nederlands  +31 (0) 85 760 24 34
Nederlands Stuur een WhatsApp bericht!
InstagramYouTube

Stuur een bericht

Bereikbaarheid

Heb je vragen over jouw carrière switch? Wij staan graag voor jou klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel rechtstreeks met een van onze adviseurs. Zij helpen jou graag verder.

Openingstijden

Maandag ……………….…. 10:00 – 18.30 uur
Dinsdag ………….………. 10:00 – 18.30 uur
Woensdag ……………. 10:00 – 18.30 uur
Donderdag …………….…. 10:00 – 18.30 uur
Vrijdag ……………………. 10:00 – 18.30 uur
Zaterdag ………….…..…. Gesloten
Zondag ……………..……. Gesloten

Aanmelden

Wij denken in kansen, uitdagingen en oplossingen