Over ons

Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk

Over ons

Wij Willen Woest.nl staat voor het Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk-project, kortom Wij Willen Woest.nl.

De doelstelling van Wij Willen Woest.nl is het aan MBO studenten aanbieden van een hybride leeromgeving waarbij je als student in het echt leert en zo de mogelijkheid krijgt om naast jouw studie werkervaring op te doen en zelfstandig te ondernemen door middel van stages, zzp bemiddeling, franchising en open hiring. Nadat jij je via het inschrijfformulier hebt ingeschreven, wordt, bij open hiring, de bovenste op de lijst benaderd en klaargestoomd tot succesvolle ondernemer. 

Binnen deze hybride leeromgeving staat het leren van de student centraal en niet zozeer de school als locatie. Je krijgt hierbij de gelegenheid om complexe situaties kritisch te beoordelen en verder uit te diepen tijdens een realistisch participatie context.

Op deze wijze kun jij als student kennis ontwikkelen en actief en volwaardig deelnemen aan het werkproces binnen het bedrijf. Naast het aanleren van de theorie, zal jij het vakmanschap ook leren door het werk echt te doen. Jij zult met echte klanten werken en voor eigen rekening en risico ondernemen. Je wordt dus echt omgetoverd tot een Vakman Ondernemer.

Wil jij ook Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk?

Wil jij ook Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk?

Onze missie

Bij ons is een sollicitatiebrief of cv niet nodig. Wij kijken naar de ondernemer in jou en jouw motivatie en doorzettingsvermogen. Wij treffen daarbij geen oordeel over jouw arbeidsverleden, maar zijn wel geïnteresseerd in jouw vaardigheden. Iedereen die als ZZP’er aan de slag wilt gaan, is welkom. Wij Willen Woest.nl biedt hiertoe de faciliteiten, maar geeft je daarbij voldoende keuzevrijheid.

Wij helpen je vanaf het op papier zetten van jouw idee tot aan het middels factoring daadwerkelijk realiseren en runnen van jouw eigen onderneming. Samen met jou gaan wij door daar waar andere opleidingsrichtingen zijn gestopt, namelijk met het realiseren van echte werkgelegenheid.

Zo bied je bijvoorbeeld aan mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, maar die wel opzoek zijn naar werk, ondersteuning bij het oprichten van een eigen bedrijf en hun terugkeer in de maatschappij zonder het gemis van het contact met collega’s of klanten, het verlies van inkomen en/of de leefstijl. Je biedt hen daarnaast een uitstapprogramma die aansluit op hun studie of een baan op basis van open hiring.

Bij de zoektocht naar ander (beter) werk kan het hebben van een gat in de cv, de afkomst, leeftijd of zwangerschap dan niet langer een reden zijn om te worden afgewezen.

Aanmelden

Wij denken in kansen, uitdagingen en oplossingen